14 augusti 2021
16:00

Mariebo IK 1

Referat: Bankeryds SK 1 - Mariebo IK 1

Idag möte vi Mariebo på fin fin B-plan. Det blev dock en tuff start där Mariebo fick in två snabba mål inom 7 minuter. Allteftersom växer vi in i matchen och börjar få kontroll på deras snabba och tekniska spelare. Vi står emot bra och släpper inga fler mål bakåt i första perioden.

Period 2 går vi ut och börjar få ordning på vårt eget spel och börjar sakta men säket skapa egna chanser och har ett par farliga frisparkar. Vi vinner tillbaka bollen snabbare och kommer i farliga kontringar. En kontring på högerkanten och en hård passning in mot straffpunkten resulterar i reducering till 1-2.

Sista perioden böljar fram och tillbaka och båda lagen skapar målchanser. När det är lite mindre än 10 minuter kvar sätter vi upp en forward till för att gå för en kvittering. Vi jobbar på bra men kommer tyvärr inte hela vägen fram till en kvittering. Vi blottar oss lite bakåt när vi trycker på och åker tyvärr på ett baklängesmål. Matchen slutar 1-3 till Mariebo men vi är ändå nöjda med hur vi genomför matchen och att vi ger Mariebo en tuff kamp.